MONTSERRAT PINILLOS BLANCO

b2d029f5f66a93d40ff1ee8763920c70190cbaee

Fundadora de Teano Edicions

Nascuda a Barcelona, sóc Graduada en Psicologia amb menció clínica i màster en Detecció, Diagnòstic i Intervenció Educativa en Estudiants Altes Capacitats així com màster en Intervenció infantojuvenil i especialista en Neuropsicologia clínica.  Futura estudiant de doctorat. Actualment soc vicepresident i assessora tècnica de Actuar! Coordinadora de la comissió d'Adults del GTAC. Autora del llibre "3FLAPS, las aventuras aéreas de Edgar". 

Vaig ser detectada com a dona gifted amb 37 anys i això em va donar la confiaça en mi mateixa suficient com per tirar endavant els projectes que he considerat necessaris per a la visibilització del nostre col·lectiu, tan malmès pels estereotips i creences irracionals i que tan mal fan als nostres petits i joves. Per aquest motiu la meva obra està dirigida a ells, a introduir-los en el món dels seus interessos de forma dinàmica i entretinguda. 

Si voleu saber més sobre mi, la meva trajectòria formativa o professional podeu entrar al següent web 

https://www.montsepinillos.com/ 

patri.png
Luz.png

PATRICIA ESPINEDO y LUZ LUNA

Autoras de Reflexiones de una Niña que No quería Convertirse en Hámster

Patricia

Nascuda a Astúries, de 16 anys (compleix 17 el 5 de maig). Estudiant de batxillerat bio sanitari, ha guanyat diversos premis de poesia i literatura a nivell de l'institut i també regional.

Té Superdotació intel·lectual determinada per la Conselleria d'Educació (unitat d'alta capacitat) quan tenia sis anys.

Li encanten els llibres des de sempre, els idiomes i els animals, no podria viure sense música (toca el piano, l'ukelele i canta)

 

Luz

Nascuda a Astúries, 47 anys (48 a l'agost el dia 13). Advocada i mediadora familiar i comunitària, treballa des de fa tres anys per APADAC.

Li encanten els llibres, escriure, dibuixar i pintar, boxejar i el mar. Els nens i joves li semblen e millor de la humanitat. El naixement dels seus fills li van donar a conèixer què és l'alta capacitat i la superdotació, comprenent en aquest moment la raó de moltes coses passades al llarg de la vida i fent-la sentir millor amb si mateixa, moment en què es realitza avaluació i dictamina la seva Alta Capacitat Intel·lectual.

emoji_edited.png

ESTRELLA ROJAS

Autora de Cloem "Aunque las Estrellas se Caigan"

Nascuda a Granada. Sóc pianista i futura estudiant de filologia anglesa. M'encanten les històries, els personatges, els mons que amaguen els llibres, i m'encanten les ments que son capaces de crear-los.
Per a mi, escriure històries i poder explicar-les és una fuita de el món real. Un salconduit a un món on els límits els poso jo.
Des de molt petita, la vida no m'ha portat la millor sort, però no per això he deixat de lluitar pel que m'agrada. I per fi, després de tant, puc complir un dels meus somnis, que és compartir les meves històries amb vosaltres.

GEMMA NEZ

Autora de Mamá ¿Por qué soy marciana?

gemma Nez Avatar_edited.jpg

Nascuda a Ciudad Real fa 32 anys. Grau en Mestra d'Educació Infantil. Fundadora i presidenta de l'associació Zebra AACC Ciutat Real, associació per a l'atenció de l'alumnat amb altes capacitats intel·lectuals. Mare de dos meravellosos nens.