b2d029f5f66a93d40ff1ee8763920c70190cbaee

MONTSERRAT PINILLOS BLANCO

Fundadora de Teano Edicions

Nascuda a Barcelona, sóc Graduada en Psicologia amb menció clínica i màster en Detecció, Diagnòstic i Intervenció Educativa en Estudiants Altes Capacitats així com màster en Intervenció infantojuvenil i especialista en Neuropsicologia clínica.  Futura estudiant de doctorat. Actualment soc assessora tècnica i vocal de Actuar! Coordinadora de la comissió d'Adults del GTAC. Autora del llibre "3FLAPS, las aventuras aéreas de Edgar". 

Vaig ser detectada com a dona gifted amb 37 anys i això em va donar la confiaça en mi mateixa suficient com per tirar endavant els projectes que he considerat necessaris per a la visibilització del nostre col·lectiu, tan malmès pels estereotips i creences irracionals i que tan mal fan als nostres petits i joves. Per aquest motiu la meva obra està dirigida a ells, a introduir-los en el món dels seus interessos de forma dinàmica i entretinguda. 

Si voleu saber més sobre mi, la meva trajectòria formativa o professional podeu entrar al següent web 

https://www.montsepinillos.com/ 

PATRICIA ESPINEDO y LUZ LUNA

Autoras de Reflexiones de una Niña que No quería Convertirse en Hámster

patri.png

Patricia

Nascuda a Astúries, de 16 anys (compleix 17 el 5 de maig). Estudiant de batxillerat bio sanitari, ha guanyat diversos premis de poesia i literatura a nivell de l'institut i també regional.

Té Superdotació intel·lectual determinada per la Conselleria d'Educació (unitat d'alta capacitat) quan tenia sis anys.

Li encanten els llibres des de sempre, els idiomes i els animals, no podria viure sense música (toca el piano, l'ukelele i canta)

 

 

 

 

 

Luz

Nascuda a Astúries, 47 anys (48 a l'agost el dia 13). Advocada i mediadora familiar i comunitària, treballa des de fa tres anys per APADAC.

Li encanten els llibres, escriure, dibuixar i pintar, boxejar i el mar. Els nens i joves li semblen e millor de la humanitat. El naixement dels seus fills li van donar a conèixer què és l'alta capacitat i la superdotació, comprenent en aquest moment la raó de moltes coses passades al llarg de la vida i fent-la sentir millor amb si mateixa, moment en què es realitza avaluació i dictamina la seva Alta Capacitat Intel·lectual.

Luz.png

ESTRELLA ROJAS

Autora de Cloem "Aunque las Estrellas se Caigan"

emoji_edited.png

Nascuda a Granada. Sóc pianista i futura estudiant de filologia anglesa. M'encanten les històries, els personatges, els mons que amaguen els llibres, i m'encanten les ments que son capaces de crear-los.
Per a mi, escriure històries i poder explicar-les és una fuita de el món real. Un salconduit a un món on els límits els poso jo.
Des de molt petita, la vida no m'ha portat la millor sort, però no per això he deixat de lluitar pel que m'agrada. I per fi, després de tant, puc complir un dels meus somnis, que és compartir les meves històries amb vosaltres.